Els alumnes de primer del CFGS d’Administració i Finances, guanyadors del Premi Conviure del Parlament de Catalunya

Els alumnes de primer del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances del nostre institut han estat guardonats amb el Premi Conviure, atorgat per l’Associació d’antics diputats al Parlament de Catalunya, en categoria de guanyadors.Archivo_008

Aquests competien amb altres alumnes de Batxillerat i Cicles formatius de la resta de centres educatius públics i privats de Catalunya per elaborar a classe, com a pràctica del mòdul de Gestió de la Documentació Jurídica i Empresarial, un projecte de llei intentant emular la feina dels nostres diputats i diputades al Parlament de Catalunya i com a colofó de la visita que van fer el passat 14 de febrer al Parlament, on van viure en primera persona les dificultats per arribar a una entesa entre diversos grups parlamentaris.

En aquesta pràctica, els nois i noies van elaborar un projecte de Archivo_005llei de pràctiques remunerades per a estudiants de Formació Professional, coordinats i tutoritzats per la professora titular del mòdul, Neus Guillamet.

Pel fet d’haver rebut el guardó, els nostres alumnes podran participar el proper mes de juny en una sessió parlamentària al Saló de Sessions del Palau del Parlament, on es recrearà una sessió plenària presidida per la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell o bé per un membre de la mesa presidencial del Parlament i es debatrà el projecte de llei premiat.

Felicitem als nois i noies de primer d’Administració i Finances i a la seva professora pel premi i esperem que segueixin demostrant el potencial que mostren cada dia a classe. Per molts anys!

Archivo_006

Els alumnes guanyadors, a l’escenari on el proper juny defensaran el projecte de llei premiat.

Posted on 3 Mai, 2017, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: